Eva Wilhelmsson Hem o Presentbod

Skåne län

Information

620907-XXXX är organisationsnummer för företaget Eva Wilhelmsson Hem o Presentbod. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eva Wilhelmsson Hem o Presentbod är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östra Göinge som är den kommunen som Eva Wilhelmsson Hem o Presentbod finns i.

Eva Wilhelmsson Hem o Presentbod har varit registrerat sedan 2008-04-22 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eva Wilhelmsson Hem o Presentbod så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-05-15.

Eva Wilhelmsson Hem o Presentbod är och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Eva Wilhelmsson Hem o Presentbod är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eva Wilhelmsson Hem o Presentbod så kan ni göra det på telefon genom 044-60087 eller genom brev på följande adress:

Heminredning, glas tallrikar, muggar, krukor, ljuslyktor, plastblommor, kontorsmaterial, gardiner och tavlor.

Det finns olika personer som har en koppling med Eva Wilhelmsson Hem o Presentbod och det är Wilhelmsson, Eva Ann-Marie som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,