Bondessons Elektriska

Skåne län

Information

630807-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Bondessons Elektriska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bondessons Elektriska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östra Göinge som är den kommunen som Bondessons Elektriska finns i.

Bondessons Elektriska har varit registrerat sedan 2000-05-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bondessons Elektriska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-02.

Bondessons Elektriska är och det finns flera verksamheter i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Bondessons Elektriska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bondessons Elektriska så kan ni göra det på telefon genom 044-61088 eller genom brev på följande adress:

Elinstallationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Bondessons Elektriska och det är Bondesson, Roland Björn Håkan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,