Bohus Bogsering & Bärgning

Skåne län

Information

I Östra Göinge finns det ett Enskild firma som heter Bohus Bogsering & Bärgning. Det finns flera verksamheter som liknar Bohus Bogsering & Bärgning i Skåne län. Östra Göinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Bohus Bogsering & Bärgning är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1982-08-06 så har Bohus Bogsering & Bärgning varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Bohus Bogsering & Bärgning och det finns fler verksamheter som är det i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Bohus Bogsering & Bärgning så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bohus Bogsering & Bärgning så kan ni göra det på 0430-22006.

Bolaget skall bedriva bogseringar samt bärgningar till sjöss. Byggnadsarbete till sjöss. Service och rep av marina detaljer samt försäljning. Undervattensarbete. Även i viss mån tjänsteutövning på land såsom provisionsförsäljning av byggmaterial och transporter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Axelsson, Peter Stig-Olof som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Bohus Bogsering & Bärgning har 640226-XXXX som sitt organisationsnummer.