KLIPP ATELJÉN

Skåne län

Information

640823-XXXX är organisationsnummer för företaget KLIPP ATELJÉN. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KLIPP ATELJÉN är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östra Göinge som är den kommunen som KLIPP ATELJÉN finns i.

KLIPP ATELJÉN har varit registrerat sedan 1988-10-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KLIPP ATELJÉN så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

KLIPP ATELJÉN är och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för KLIPP ATELJÉN är följande:

Vill ni komma i kontakt med KLIPP ATELJÉN så kan ni göra det på telefon genom 044-60318 eller genom brev på följande adress:

Dam- och herrfriseringsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med KLIPP ATELJÉN och det är Valentinsson, Monica Iréne Birgitta som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,