Sjögrens handel & Djur

Skåne län

Information

I Östra Göinge finns det ett Enskild firma som heter Sjögrens handel & Djur. Det finns flera verksamheter som liknar Sjögrens handel & Djur i Skåne län. Östra Göinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sjögrens handel & Djur är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1998-08-25 så har Sjögrens handel & Djur varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Sjögrens handel & Djur och det finns fler verksamheter som är det i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Sjögrens handel & Djur så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Sjögrens handel & Djur så kan ni göra det på 044-48605.

Hemförsäljning bl.a. produkter som hälsokost, viktreducering, broderier, ull, bomullsgarner och barnkläder, bläckpatroner, djurfoder- utrustning och tillbehör. Uppfödning av schäfer, golden retriever och hästar. Turistguidning över snapphanebygd till häst och med hästvagn. Rekrationscenter handikappade barn, storstads barn.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sjögren, Karl Magnus Patrik som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Sjögrens handel & Djur har 650819-XXXX som sitt organisationsnummer.