Restaurang Jeppahuset

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östra Göinge och Restaurang Jeppahuset är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Restaurang Jeppahuset är ett av dem. Statusen för Restaurang Jeppahuset är att Bolaget är aktivt.

Restaurang Jeppahuset är ett Enskild firma och skapades 2004-11-09. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där företaget finns i jobbar för att företag som Restaurang Jeppahuset ska trivas.

Restaurang Jeppahuset är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-11. I Östra Göinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Restaurangverksamhet med underhållning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Restaurang Jeppahuset är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07.

Idag är Restaurang Jeppahuset och det finns flera företag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Restaurang Jeppahuset så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-43385.

.

De som är på något sätt har med Restaurang Jeppahuset är Sögaard, Jeasper Enok som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Restaurang Jeppahuset har 680425-XXXX som sitt organisationsnummer.