Nilssons Bygg Göinge

Skåne län

Information

690529-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Nilssons Bygg Göinge. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nilssons Bygg Göinge är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östra Göinge som är den kommunen som Nilssons Bygg Göinge finns i.

Nilssons Bygg Göinge har varit registrerat sedan 2000-09-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nilssons Bygg Göinge så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Nilssons Bygg Göinge är och det finns flera verksamheter i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Nilssons Bygg Göinge är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nilssons Bygg Göinge så kan ni göra det på telefon genom 044-64067 eller genom brev på följande adress:

Allt inom bygg, renoveringar och husmontage.

Det finns olika personer som har en koppling med Nilssons Bygg Göinge och det är Nilsson, Bengt Arne Svante som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,