Riksbyggens Bostadsrättsförening Fasanen i Broby

Skåne län

Information

716406-2973 är organisationsnummer för bolaget Riksbyggens Bostadsrättsförening Fasanen i Broby. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Fasanen i Broby är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Östra Göinge som är den kommunen som Riksbyggens Bostadsrättsförening Fasanen i Broby finns i.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Fasanen i Broby har varit registrerat sedan 1987-04-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Fasanen i Broby så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Fasanen i Broby är och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Fasanen i Broby är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Fasanen i Broby så kan ni göra det på telefon genom 042-186600 eller genom brev på följande adress:
Västertorg 1, 281 47, Hässleholm

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Det finns olika personer som har en koppling med Riksbyggens Bostadsrättsförening Fasanen i Broby och det är Berlin, Nils Kurt Allan som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoffman, Gertrud Britt Marie som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Pia Carina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wihlborg Hansson, Rut Asta som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Wihlborg, Pär Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Gunn Louise som är född 1938 och har titeln SuppleantMohlin, Ulf Arne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Saga Signhild Kristina som är född 1940 och har titeln Suppleant, Svensson, Hans Bertil som är född 1927 och har titeln Suppleant