Sko Huggare Klas Pettersson

Skåne län

Information

730518-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Sko Huggare Klas Pettersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sko Huggare Klas Pettersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östra Göinge som är den kommunen som Sko Huggare Klas Pettersson finns i.

Sko Huggare Klas Pettersson har varit registrerat sedan 2000-01-31 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sko Huggare Klas Pettersson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

Sko Huggare Klas Pettersson är och det finns flera verksamheter i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Sko Huggare Klas Pettersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sko Huggare Klas Pettersson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Skogsarbete, chaufförsarbete, uppfödning av vilt.

Det finns olika personer som har en koppling med Sko Huggare Klas Pettersson och det är Pettersson, Klas Erik Lennart som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,