Knislinge Folkets Hus- och Parkförening utan personlig ansvarighet

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att genom inköp eller byggande av hus och anskaffande av Folkets Park, tillhandahålla Knislinge arbetare och dem närastående organistationer erforderliga samlingslokaler och festplatser samt beredande av bostäder för uthyrning till medlemmar i föreningen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Knislinge Folkets Hus- och Parkförening utan personlig ansvarighet vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Östra Göinge så är Knislinge Folkets Hus- och Parkförening utan personlig ansvarighet en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1924-08-25 så skapades Knislinge Folkets Hus- och Parkförening utan personlig ansvarighet och verksamheten är har ej F-skattsedel.

738200-2678 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Östra Göinge.

Just nu är Knislinge Folkets Hus- och Parkförening utan personlig ansvarighet och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Knislinge Folkets Hus- och Parkförening utan personlig ansvarighet så går det att nå dem via telefon på 044-60207 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Petersen, Bo -Solmeby, Hans Inge

Följande personer är på något sätt aktiva inom Knislinge Folkets Hus- och Parkförening utan personlig ansvarighet är Hansson, Stig Åke som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Åke som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersen, Bo som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Solmeby, Hans Inge som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennberg, Gert Ingvar Dennis som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Göte Roland som är född 1942 och har titeln SuppleantNilsson, Nils Arne som är född 1953 och har titeln Suppleant, .