RASMUSSEN konst&dekormåleri

Skåne län

Information

750601-XXXX är organisationsnummer för verksamheten RASMUSSEN konst&dekormåleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RASMUSSEN konst&dekormåleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östra Göinge som är den kommunen som RASMUSSEN konst&dekormåleri finns i.

RASMUSSEN konst&dekormåleri har varit registrerat sedan 2005-10-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för RASMUSSEN konst&dekormåleri så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

RASMUSSEN konst&dekormåleri är och det finns flera verksamheter i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för RASMUSSEN konst&dekormåleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med RASMUSSEN konst&dekormåleri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Dekorationsmålning ock tavelmåleri genom beställning.

Det finns olika personer som har en koppling med RASMUSSEN konst&dekormåleri och det är Rasmussen, Dennis Jan som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,