Mitt I Prick Media

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östra Göinge och Mitt I Prick Media är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mitt I Prick Media är ett av dem. Statusen för Mitt I Prick Media är att Bolaget är aktivt.

Mitt I Prick Media är ett Enskild firma och skapades 2003-06-12. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mitt I Prick Media ska trivas.

Mitt I Prick Media är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-26. I Östra Göinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Skrivande journalistik. Fotojournalistik. IT och marknadsföringskonsult avseende att konstruera hemsidor i marknadsföringssyfte och hjälpa till med byggandet av datorer till kunder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mitt I Prick Media är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-08-04.

Idag är Mitt I Prick Media och det finns flera verksamheter som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Mitt I Prick Media så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-42144.

.

De som är på något sätt har med Mitt I Prick Media är Persson, Hans Mikael som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mitt I Prick Media har 760312-XXXX som sitt organisationsnummer.