Nydala Svetsverkstad

Skåne län

Information

Nydala Svetsverkstad hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Nydala Svetsverkstad finns. I Östra Göinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Nydala Svetsverkstad tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Nydala Svetsverkstad har haft sedan 2006-09-14. Nydala Svetsverkstad har funnits sedan och 2006-09-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nydala Svetsverkstad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-63281.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Nydala Svetsverkstad har idag 760724-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nydala Svetsverkstad

Diverse svetskonstruktioner, industriservice, reperation och underhåll, allmänt verkstadsarbete.

I Nydala Svetsverkstad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Sven Johnny Michael som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .