Kärragården Handelsbolag

Skåne län

Information

916430-2243 är organisationsnummer för verksamheten Kärragården Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kärragården Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Östra Göinge som är den kommunen som Kärragården Handelsbolag finns i.

Kärragården Handelsbolag har varit registrerat sedan 1981-03-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kärragården Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Kärragården Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Kärragården Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kärragården Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 044-40455 eller genom brev på följande adress:
Nöbbelöv Kärragården 1351, 280 60, Broby

Lantbruksrörelse och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Kärragården Handelsbolag och det är Andersson, Ethel Ingrid Monica som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Andersson, Lars Torsten som är född 1950 och har titeln Bolagsman,