Länsmäklaren i Kristianstad Handelsbolag

Skåne län

Information

Länsmäklaren i Kristianstad Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Länsmäklaren i Kristianstad Handelsbolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Länsmäklaren i Kristianstad Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Länsmäklaren i Kristianstad Handelsbolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Länsmäklaren i Kristianstad Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västraby Felegården, 280 60, Broby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-41916.

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Länsmäklaren i Kristianstad Handelsbolag har idag 916432-7679 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Länsmäklaren i Kristianstad Handelsbolag

Fastighetsförmedling och fastighetsförvaltning

I Länsmäklaren i Kristianstad Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson, Eva Maria som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Axelsson, Nils Göran som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .