Erik Ekelund och John Ekelund Handelsbolag

Skåne län

Information

Erik Ekelund och John Ekelund Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Erik Ekelund och John Ekelund Handelsbolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Erik Ekelund och John Ekelund Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Erik Ekelund och John Ekelund Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Erik Ekelund och John Ekelund Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till NORUPS VÄG 20, 289 33, Knislinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-60590.

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Erik Ekelund och John Ekelund Handelsbolag har idag 916536-4671 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Erik Ekelund och John Ekelund Handelsbolag

Förvaltning av fastigheter och annan förmögenhet samt ekonomisk konsultverksamhet

I Erik Ekelund och John Ekelund Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekelund, Erik Georg Christian som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Ekelund, John Erik Birger som är född 1922 och har titeln Bolagsman, .