PAMAK Handelsbolag

Skåne län

Information

916536-8755 är organisationsnummer för bolaget PAMAK Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PAMAK Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Östra Göinge som är den kommunen som PAMAK Handelsbolag finns i.

PAMAK Handelsbolag har varit registrerat sedan 1984-06-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PAMAK Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PAMAK Handelsbolag är och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för PAMAK Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Karlsson, Leif Erik Ronny ensam.

Vill ni komma i kontakt med PAMAK Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 044-43122 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av engångsartiklar till slakterier samt handel med båtar och båtmotorer

Det finns olika personer som har en koppling med PAMAK Handelsbolag och det är Karlsson, Agneta Monica Viola som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Karl Magnus Leif som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Leif Erik Ronny som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Leif Erik Patrik som är född 1967 och har titeln Bolagsman,