Lathyrus Knislinge Handelsbolag

Skåne län

Information

Lathyrus Knislinge Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som Lathyrus Knislinge Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lathyrus Knislinge Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Lathyrus Knislinge Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-11-29. Men sedan 1986-01-01 så har Lathyrus Knislinge Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Brog. 38, 289 33, Knislinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lathyrus Knislinge Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-60153.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter som Lathyrus Knislinge Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lathyrus Knislinge Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Blomsterhandel

Firmatecknare för Lathyrus Knislinge Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Gustafsson, Gunhild Ann-Mari.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lathyrus Knislinge Handelsbolag och det är följande personer, Gustafsson, Gunhild Ann-Mari som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Gustafsson, Stig Conny Bernhard som är född 1939 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Lathyrus Knislinge Handelsbolag är 916537-5362.