FarmProdukter i Göinge Handelsbolag

Skåne län

Information

FarmProdukter i Göinge Handelsbolag är ett bolag som finns i Östra Göinge. I FarmProdukter i Göinge Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kjellsson, Gert Olov som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Mattsson, Bengt Olof Krister som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med FarmProdukter i Göinge Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå FarmProdukter i Göinge Handelsbolag på telefon 070-8953819.

Försäljnig av jordbruks- och trädgårdsprodukter samt därmed förenlig verksamhet

Idag är FarmProdukter i Göinge Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

FarmProdukter i Göinge Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

FarmProdukter i Göinge Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och FarmProdukter i Göinge Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för FarmProdukter i Göinge Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

FarmProdukter i Göinge Handelsbolag har 916752-3506 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.