Uddarps Plåt & Kopparhantverk Handelsbolag

Skåne län

Information

916752-6210 är organisationsnummer för bolaget Uddarps Plåt & Kopparhantverk Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Uddarps Plåt & Kopparhantverk Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Östra Göinge som är den kommunen som Uddarps Plåt & Kopparhantverk Handelsbolag finns i.

Uddarps Plåt & Kopparhantverk Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-02-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Uddarps Plåt & Kopparhantverk Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Uddarps Plåt & Kopparhantverk Handelsbolag är och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Uddarps Plåt & Kopparhantverk Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Uddarps Plåt & Kopparhantverk Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 044-41614 eller genom brev på följande adress:
Uddarp, 280 60, Broby

Handel med rengörings-, hudvårds- och hälsokostprodukter, samt bedriva plåtslageri och kopparhantverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Uddarps Plåt & Kopparhantverk Handelsbolag och det är Bertilsson, Eva Annika som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Bertilsson, Ulf Yngve Donald som är född 1961 och har titeln Bolagsman,