Göran Nilssons Butiksbuss Handelsbolag

Skåne län

Information

916752-7432 är organisationsnummer för bolaget Göran Nilssons Butiksbuss Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Göran Nilssons Butiksbuss Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Östra Göinge som är den kommunen som Göran Nilssons Butiksbuss Handelsbolag finns i.

Göran Nilssons Butiksbuss Handelsbolag har varit registrerat sedan 1990-05-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Göran Nilssons Butiksbuss Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Göran Nilssons Butiksbuss Handelsbolag är och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Göran Nilssons Butiksbuss Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Nilsson Hans Göran

Vill ni komma i kontakt med Göran Nilssons Butiksbuss Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 044-41918 eller genom brev på följande adress:
Osbyv. 1, 280 60, Broby

Försäljning av livsmedel

Det finns olika personer som har en koppling med Göran Nilssons Butiksbuss Handelsbolag och det är Nilsson Risberg, Hans Göran som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Bengt Olof som är född 1963 och har titeln Bolagsman,