Begravningsbyrån Liljenberg E & R Handelsbolag

Skåne län

Information

Begravningsbyrån Liljenberg E & R Handelsbolag är en verksamhet som finns i Östra Göinge. I Begravningsbyrån Liljenberg E & R Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Liljenberg, Rolf Gunnar som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Stenström Liljenberg, Eva Märta Margareta som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Begravningsbyrån Liljenberg E & R Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Begravningsbyrån Liljenberg E & R Handelsbolag på telefon 0479-20070.

Begravningsbyråverksamhet

Idag är Begravningsbyrån Liljenberg E & R Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Begravningsbyrån Liljenberg E & R Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Begravningsbyrån Liljenberg E & R Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Begravningsbyrån Liljenberg E & R Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Begravningsbyrån Liljenberg E & R Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Begravningsbyrån Liljenberg E & R Handelsbolag har 916752-7747 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.