Perssons Catering Handelsbolag

Skåne län

Information

916753-1814 är organisationsnummer för verksamheten Perssons Catering Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perssons Catering Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Östra Göinge som är den kommunen som Perssons Catering Handelsbolag finns i.

Perssons Catering Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-03-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Perssons Catering Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Perssons Catering Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Perssons Catering Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Perssons Catering Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 044-41452 eller genom brev på följande adress:
Glimminge 1275, 280 60, Broby

Catering.

Det finns olika personer som har en koppling med Perssons Catering Handelsbolag och det är Persson, Gert Erik Allan som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Persson, Ingrid Margareta som är född 1948 och har titeln Bolagsman,