Bröderna Kristenssons Sågverksrörelse Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Östra Göinge och Bröderna Kristenssons Sågverksrörelse Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bröderna Kristenssons Sågverksrörelse Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bröderna Kristenssons Sågverksrörelse Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Bröderna Kristenssons Sågverksrörelse Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1968-07-01. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bröderna Kristenssons Sågverksrörelse Handelsbolag ska trivas.

I Östra Göinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sågverksrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Kristenssons Sågverksrörelse Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Bröderna Kristenssons Sågverksrörelse Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Kristenssons Sågverksrörelse Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Bröderna Kristenssons Sågverksrörelse Handelsbolag är Kristensson, Nils Olle som är född 1929 och har titeln Bolagsman, Kristensson, Per Lennart som är född 1929 och har titeln Bolagsman, .

Bröderna Kristenssons Sågverksrörelse Handelsbolag har 937000-0284 som sitt organisationsnummer.