Karlavagnen Hästveda Handelsbolag (Café Linnéa)

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Östra Göinge och Karlavagnen Hästveda Handelsbolag (Café Linnéa) är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Karlavagnen Hästveda Handelsbolag (Café Linnéa) är ett av dem. Statusen för Karlavagnen Hästveda Handelsbolag (Café Linnéa) är att Bolaget är aktivt.

Karlavagnen Hästveda Handelsbolag (Café Linnéa) är ett Handelsbolag och skapades 1994-08-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där företaget finns i jobbar för att företag som Karlavagnen Hästveda Handelsbolag (Café Linnéa) ska trivas.

Karlavagnen Hästveda Handelsbolag (Café Linnéa) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Café, presentartiklar, pappersvaror, kiosk, postentreprenad samt därmed förenlig verksamhet. Restaurangverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karlavagnen Hästveda Handelsbolag (Café Linnéa) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Karlavagnen Hästveda Handelsbolag (Café Linnéa) och det finns flera företag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Karlavagnen Hästveda Handelsbolag (Café Linnéa) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-41666.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med Karlavagnen Hästveda Handelsbolag (Café Linnéa) är Brodén, Laila Rose-Marie som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Mjärdestam, Ingrid Birgitta som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Karlavagnen Hästveda Handelsbolag (Café Linnéa) har 969606-5201 som sitt organisationsnummer.