Time Out i Vinslöv Handelsbolag

Skåne län

Information

Time Out i Vinslöv Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Time Out i Vinslöv Handelsbolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Time Out i Vinslöv Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Time Out i Vinslöv Handelsbolag har haft sedan 2007-05-31. Time Out i Vinslöv Handelsbolag har funnits sedan och 2007-05-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Time Out i Vinslöv Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Piskagården 776A, 289 90, Knislinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0451-34110.

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Time Out i Vinslöv Handelsbolag har idag 969623-6646 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Curt Björklund. är den som för stunden ansvarar för Time Out i Vinslöv Handelsbolag

Handel med grillar och till dem hörande kringutrustning. Inovation, utveckling och försäljning av utrustning vid husdjursskötsel. Glass och snabbmat.

I Time Out i Vinslöv Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björklund, Curt Rustan Kenneth som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Björklund, Åsa Karin Regina som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .