Gyllings Schakt & Entreprenad Handelsbolag

Skåne län

Information

Gyllings Schakt & Entreprenad Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Gyllings Schakt & Entreprenad Handelsbolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Gyllings Schakt & Entreprenad Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Gyllings Schakt & Entreprenad Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Gyllings Schakt & Entreprenad Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-61070.

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Gyllings Schakt & Entreprenad Handelsbolag har idag 969641-8897 som sitt organisationummer.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Gyllings Schakt & Entreprenad Handelsbolag

Trädgårdsarbete: service till växtodling, plantering och planering av grönytor. Försäljning av frukt och blommor. Markentreprenad: markarbeten såsom stenläggning, husgrunder, gräv- och anläggningsarbeten.

I Gyllings Schakt & Entreprenad Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gylling, Bengt Niklas som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Qvarnström, Inger Liselott som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .