Hjäknimö Handelsbolag

Skåne län

Information

Hjäknimö Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Hjäknimö Handelsbolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hjäknimö Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Hjäknimö Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hjäknimö Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Furusvängen 15, 289 32, Knislinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-61218.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Hjäknimö Handelsbolag har idag 969665-0614 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Sven-Inge Andersson ensam. är den som för stunden ansvarar för Hjäknimö Handelsbolag

Travverksamhet.

I Hjäknimö Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Sven Inge Torsten som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Jönsson, Ida Gudrun Margareta som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Magnusson, Kay Ivan Theodor som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Malm, Kjell Inge Erling som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .