Fani Kommanditbolag

Skåne län

Information

969682-5059 är organisationsnummer för bolaget Fani Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fani Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Östra Göinge som är den kommunen som Fani Kommanditbolag finns i.

Fani Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2001-12-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fani Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-14.

Fani Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Fani Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Fani Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8667093 eller genom brev på följande adress:
Pl 1072, 280 60, Broby

Avel, träning och konsulting inom ramen för islandshästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Fani Kommanditbolag och det är Düring, Anders Johan Fredrik som är född 1965 och har titeln Komplementär, Jagenheim, Eva Christine som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare,