Igges & Susses grill Handelsbolag

Skåne län

Information

Igges & Susses grill Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som Igges & Susses grill Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Igges & Susses grill Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-03-23.

Igges & Susses grill Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-03-01. Men sedan 2006-03-23 så har Igges & Susses grill Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sjöviksv. 3, 231 62, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Igges & Susses grill Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-10752.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter som Igges & Susses grill Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Igges & Susses grill Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Försäljning av snabbmat och liknande samt cigaretter och snus.

Firmatecknare för Igges & Susses grill Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Susanne Christiansson..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Igges & Susses grill Handelsbolag och det är följande personer, Christiansson, Eva Susanne som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Christiansson, Jan Ingvar Tommy som är född 1953 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Igges & Susses grill Handelsbolag är 969717-1420.