Malmö Bredbandstelefoni Handelsbolag

Skåne län

Information

Malmö Bredbandstelefoni Handelsbolag är ett företag som finns i Östra Göinge. I Malmö Bredbandstelefoni Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ljungberg, Anita Birgitta som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Ljungberg, Bengt Torbjörn William som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Malmö Bredbandstelefoni Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Malmö Bredbandstelefoni Handelsbolag på telefon 040-6082840.

Företaget skall sälja Bredbandstelefoni och IT-relaterade produkter till slutkund och genom att ta upp återförsäljare.

Idag är Malmö Bredbandstelefoni Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Malmö Bredbandstelefoni Handelsbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Malmö Bredbandstelefoni Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-08-01 och Malmö Bredbandstelefoni Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-08-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malmö Bredbandstelefoni Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Malmö Bredbandstelefoni Handelsbolag har 969719-2327 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.