Systrarnas mat & hem Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Östra Göinge och Systrarnas mat & hem Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Systrarnas mat & hem Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Systrarnas mat & hem Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Systrarnas mat & hem Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-07-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Systrarnas mat & hem Handelsbolag ska trivas.

Systrarnas mat & hem Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Östra Göinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Café och smörgåsbutik med inredning- och presentartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Systrarnas mat & hem Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Systrarnas mat & hem Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Systrarnas mat & hem Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-41540.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Systrarnas mat & hem Handelsbolag är Jakobsson, Pia Madeleine som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Persson, Malin Eleonora som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

Systrarnas mat & hem Handelsbolag har 969728-2052 som sitt organisationsnummer.