Firma Uno Bergh Broby

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östra Göinge och Firma Uno Bergh Broby är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Firma Uno Bergh Broby är ett av dem. Statusen för Firma Uno Bergh Broby är att Bolaget är aktivt.

Firma Uno Bergh Broby är ett Enskild firma och skapades 1964-10-24. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Firma Uno Bergh Broby ska trivas.

Firma Uno Bergh Broby är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Möbelhandel

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Uno Bergh Broby är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Firma Uno Bergh Broby och det finns flera verksamheter som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Firma Uno Bergh Broby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-41317.

.

De som är på något sätt har med Firma Uno Bergh Broby är Berg, Karl Uno som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Uno Bergh Broby har 330706-XXXX som sitt organisationsnummer.