Asais Handels- och kontrollhönseri, A. Asai

Skåne län

Information

Asais Handels- och kontrollhönseri, A. Asai hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Asais Handels- och kontrollhönseri, A. Asai finns. I Östra Göinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Asais Handels- och kontrollhönseri, A. Asai tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Asais Handels- och kontrollhönseri, A. Asai har haft sedan 1994-01-01. Asais Handels- och kontrollhönseri, A. Asai har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Asais Handels- och kontrollhönseri, A. Asai så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-43236.

Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Asais Handels- och kontrollhönseri, A. Asai har idag 360807-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Asais Handels- och kontrollhönseri, A. Asai

Hönseri

I Asais Handels- och kontrollhönseri, A. Asai så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Asai, Alva Edit Gurli som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .