Glimåkra Persiennservice Lennart Malmberg

Skåne län

Information

I Östra Göinge finns det ett Enskild firma som heter Glimåkra Persiennservice Lennart Malmberg. Det finns flera företag som liknar Glimåkra Persiennservice Lennart Malmberg i Skåne län. Östra Göinge är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Glimåkra Persiennservice Lennart Malmberg är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1985-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1971-10-26 så har Glimåkra Persiennservice Lennart Malmberg varit registrerat och sedan 1971-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Glimåkra Persiennservice Lennart Malmberg och det finns fler företag som är det i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Glimåkra Persiennservice Lennart Malmberg så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Glimåkra Persiennservice Lennart Malmberg så kan ni göra det på 044-43288.

Handels- och verkstadsröresle

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Malmberg, Tore Lennart som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Glimåkra Persiennservice Lennart Malmberg har 400125-XXXX som sitt organisationsnummer.