Industri- och Maskinservice L Olofsson

Skåne län

Information

Industri- och Maskinservice L Olofsson är ett företag som finns i Östra Göinge. I Industri- och Maskinservice L Olofsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Stig Lennart som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Industri- och Maskinservice L Olofsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Industri- och Maskinservice L Olofsson på telefon 044-60355.

Maskinreparationer och montagearbeten

Idag är Industri- och Maskinservice L Olofsson av bolagstypen Enskild firma.

Industri- och Maskinservice L Olofsson är ett av många företag som finns i Skåne län och Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Industri- och Maskinservice L Olofsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-07 och Industri- och Maskinservice L Olofsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Industri- och Maskinservice L Olofsson så är det följande:

Industri- och Maskinservice L Olofsson har 400421-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.