Gammelgården Design Konsult

Skåne län

Information

Gammelgården Design Konsult hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Gammelgården Design Konsult finns. I Östra Göinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Gammelgården Design Konsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Gammelgården Design Konsult har haft sedan 2007-06-14. Gammelgården Design Konsult har funnits sedan och 2007-06-14 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gammelgården Design Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Gammelgården Design Konsult har idag 421011-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Gammelgården Design Konsult

Design och konstruktion av fallskyddsutrustning.

I Gammelgården Design Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekman, Marie-Louise som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .