KG Nilsson Immeln

Skåne län

Information

Försäljning av diverse prylar såsom prydnadssaker, hushållsartiklar, elapparater, smide och lampor. Uthyrning av fritidsstuga. Videofilmning samt redigering av video. Konsultverksamhet inom IT och media. Tillverkning av multimediaapplikationer, utbildning, företagspresentationer samt projektdiaspel inkl. ljud.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för KG Nilsson Immeln vars bolagstyp är Enskild firma.

I Östra Göinge så är KG Nilsson Immeln ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1999-09-27 så skapades KG Nilsson Immeln och företaget är har F-skattsedel KG Nilsson Immeln har haft det sedan 2000-02-29.

KG Nilsson Immeln är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-29

430812-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Östra Göinge.

Just nu är KG Nilsson Immeln och det finns många företag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med KG Nilsson Immeln så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom KG Nilsson Immeln är Nilsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .