Lotsservice i Knislinge

Skåne län

Information

471031-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lotsservice i Knislinge. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lotsservice i Knislinge är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östra Göinge som är den kommunen som Lotsservice i Knislinge finns i.

Lotsservice i Knislinge har varit registrerat sedan 2005-09-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lotsservice i Knislinge så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-06.

Lotsservice i Knislinge är och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Lotsservice i Knislinge är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lotsservice i Knislinge så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Lotsservice åt åkerier.

Det finns olika personer som har en koppling med Lotsservice i Knislinge och det är Storm, Christer Valdemar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,