Hanaskogs Tapetserareverkstad

Skåne län

Information

I Östra Göinge finns det ett Enskild firma som heter Hanaskogs Tapetserareverkstad. Det finns flera verksamheter som liknar Hanaskogs Tapetserareverkstad i Skåne län. Östra Göinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hanaskogs Tapetserareverkstad är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1994-11-28 så har Hanaskogs Tapetserareverkstad varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hanaskogs Tapetserareverkstad och det finns fler verksamheter som är det i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Hanaskogs Tapetserareverkstad så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Hanaskogs Tapetserareverkstad så kan ni göra det på 044-63618.

Omklädsel av möbler, försäljning av tyg, tillverkning av träprydnadssaker, renovering av möbler och försäljning av träalster och tapetserarematerial.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jönsson, Lars Stellan som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Hanaskogs Tapetserareverkstad har 510819-XXXX som sitt organisationsnummer.