Ann-Christins Damsalong

Skåne län

Information

Ann-Christins Damsalong hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Ann-Christins Damsalong finns. I Östra Göinge så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Ann-Christins Damsalong tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ann-Christins Damsalong har haft sedan 2007-01-18. Ann-Christins Damsalong har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ann-Christins Damsalong så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-40459.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Ann-Christins Damsalong har idag 510820-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ann-Christins Damsalong

Damfriseringsrörelse

I Ann-Christins Damsalong så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Ulla Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .