Outdoor & Indoor games Proper T Ltd, England, Filial

Skåne län

Information

516403-7706 är organisationsnummer för verksamheten Outdoor & Indoor games Proper T Ltd, England, Filial. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Outdoor & Indoor games Proper T Ltd, England, Filial är Filial. Det finns idag flera olika Filial i Östra Göinge som är den kommunen som Outdoor & Indoor games Proper T Ltd, England, Filial finns i.

Outdoor & Indoor games Proper T Ltd, England, Filial har varit registrerat sedan 2005-09-09 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Outdoor & Indoor games Proper T Ltd, England, Filial så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Outdoor & Indoor games Proper T Ltd, England, Filial är och det finns flera verksamheter i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Outdoor & Indoor games Proper T Ltd, England, Filial är följande:
Filialens firma tecknas av verkställande direktören.

Vill ni komma i kontakt med Outdoor & Indoor games Proper T Ltd, England, Filial så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Lille Mats v. 10, 280 60, Broby

Filialen ska organisera internetförsäljning i de nordiska länderna avseende sport- och fritidsprodukter såsom dart och biljard.

Det finns olika personer som har en koppling med Outdoor & Indoor games Proper T Ltd, England, Filial och det är Andersson, Bo Arne Staffan som är född 1960 och har titeln VD, Kareld, Sten Ivar Christer som är född 1951 och har titeln Revisor, Luggude Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,