Ejendomselskabet Korsvirkeshuset ApS, Denmark filial Sweden

Skåne län

Information

I Östra Göinge finns det ett Filial som heter Ejendomselskabet Korsvirkeshuset ApS, Denmark filial Sweden. Det finns flera verksamheter som liknar Ejendomselskabet Korsvirkeshuset ApS, Denmark filial Sweden i Skåne län. Östra Göinge är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2006-05-09 så har Ejendomselskabet Korsvirkeshuset ApS, Denmark filial Sweden varit registrerat. Idag är Ejendomselskabet Korsvirkeshuset ApS, Denmark filial Sweden och det finns fler verksamheter som är det i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Ejendomselskabet Korsvirkeshuset ApS, Denmark filial Sweden så kan man gör det genom att posta ett brev till ÖSTANÅ, 280 60, Broby. Vi ni istället prata med Ejendomselskabet Korsvirkeshuset ApS, Denmark filial Sweden så kan ni göra det på 044-44011.

Filialen skall investera i fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Vestergaard-Jensen, Erik som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Göransson, Kerstin Maria som är född och har titeln Delgivningsbar person,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lembrér Åström, Elna Carita E som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Filialens firma tecknas av verkställande direktören. .

Ejendomselskabet Korsvirkeshuset ApS, Denmark filial Sweden har 516403-9884 som sitt organisationsnummer.