Kurt Broström Svets o Montage

Skåne län

Information

520110-XXXX är organisationsnummer för företaget Kurt Broström Svets o Montage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kurt Broström Svets o Montage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östra Göinge som är den kommunen som Kurt Broström Svets o Montage finns i.

Kurt Broström Svets o Montage har varit registrerat sedan 1988-11-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kurt Broström Svets o Montage så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kurt Broström Svets o Montage är och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Kurt Broström Svets o Montage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kurt Broström Svets o Montage så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Svetsningsarbeten och maskinmontage

Det finns olika personer som har en koppling med Kurt Broström Svets o Montage och det är Broström, Kurt Uno som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,