Broby Sten & Plattsättning

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östra Göinge och Broby Sten & Plattsättning är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Broby Sten & Plattsättning är ett av dem. Statusen för Broby Sten & Plattsättning är att Bolaget är aktivt.

Broby Sten & Plattsättning är ett Enskild firma och skapades 1995-06-30. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där företaget finns i jobbar för att företag som Broby Sten & Plattsättning ska trivas.

Broby Sten & Plattsättning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Sten- och plattsättning, markarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Broby Sten & Plattsättning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Broby Sten & Plattsättning och det finns flera företag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Broby Sten & Plattsättning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-47144.

.

De som är på något sätt har med Broby Sten & Plattsättning är Nilsson, Gert Axel Ingemar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Broby Sten & Plattsättning har 530514-XXXX som sitt organisationsnummer.