Perssons Bil & Service

Skåne län

Information

540424-XXXX är organisationsnummer för bolaget Perssons Bil & Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Perssons Bil & Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östra Göinge som är den kommunen som Perssons Bil & Service finns i.

Perssons Bil & Service har varit registrerat sedan 1989-02-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Perssons Bil & Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Perssons Bil & Service är och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är .

Firmatecknare för Perssons Bil & Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Perssons Bil & Service så kan ni göra det på telefon genom 0479-91268 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av bilar samt bilreparationsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Perssons Bil & Service och det är Persson, Alf Göran Christer som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,