Teknisk Isolering i Hanaskog

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östra Göinge och Teknisk Isolering i Hanaskog är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Teknisk Isolering i Hanaskog är ett av dem. Statusen för Teknisk Isolering i Hanaskog är att Bolaget är aktivt.

Teknisk Isolering i Hanaskog är ett Enskild firma och skapades 1978-12-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Teknisk Isolering i Hanaskog ska trivas.

Teknisk Isolering i Hanaskog är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Östra Göinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Teknisk isolering, VVS, brand. värme, kyla, akustik. Handel med elektronik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Teknisk Isolering i Hanaskog är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Teknisk Isolering i Hanaskog och det finns flera bolag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Teknisk Isolering i Hanaskog så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-63086.

.

De som är på något sätt har med Teknisk Isolering i Hanaskog är Ström, Ulf Svante Torbjörn som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Teknisk Isolering i Hanaskog har 550330-XXXX som sitt organisationsnummer.