A P Sten Marksten AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och A P Sten Marksten AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och A P Sten Marksten AB är ett av dem. Statusen för A P Sten Marksten AB är att Bolaget är aktivt.

A P Sten Marksten AB är ett Aktiebolag och skapades 1956-08-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som A P Sten Marksten AB ska trivas.

I Östra Göinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förädling och handel med sten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A P Sten Marksten AB inte är momsregistrerat.

Idag är A P Sten Marksten AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med A P Sten Marksten AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-73250.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Brynielsson, Anders Eric -Jönsson, Kjell Rune -Lundmark, Rolf Vilhelm Firman tecknas två i förening av -Brynielsson, Anders Eric -Falk, Nils Göran -Lundmark, Rolf Vilhelm Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med A P Sten Marksten AB är Jönsson, Kjell Rune som är född 1950 och har titeln VD, Jönsson, Kjell Rune som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundmark, Rolf Vilhelm som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Nils Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Lars Henning Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Brynielsson, Anders Eric som är född 1940 och har titeln SuppleantNilsson, Marie Helene som är född 1967 och har titeln Revisor, Företagsrevision i Skara Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

A P Sten Marksten AB har 556063-5269 som sitt organisationsnummer.