Glimek Aktiebolag

Skåne län

Information

Glimek Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Glimek Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Glimek Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Glimek Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Glimek Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Glimek Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brobyv. 6, 280 64, Glimåkra men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-44900.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Glimek Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Glimek Aktiebolag har idag 556066-7635 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Asai Ellesson, Annli Natsue -Eliasson, Kenneth Nils Christer -Gabrielsson, Bengt Gustav är den som för stunden ansvarar för Glimek Aktiebolag

Bolaget skall idka mekanisk verkstads- och handelsrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

I Glimek Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Asai Ellesson, Annli Natsue som är född 1962 och har titeln VD, Asai Ellesson, Annli Natsue som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabrielsson, Bengt Gustav som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Almström, Hans Olof Allan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Kenneth Nils Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jerry Robert som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantSilversved, Lars Sture som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor.