Glimåkra Möbelaffär Aktiebolag

Skåne län

Information

Glimåkra Möbelaffär Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som Glimåkra Möbelaffär Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Glimåkra Möbelaffär Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Glimåkra Möbelaffär Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1959-08-17. Men sedan 1980-01-01 så har Glimåkra Möbelaffär Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hantverksg. 11, 280 64, Glimåkra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Glimåkra Möbelaffär Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-42109.

Östra Göinge arbetar för att bolag som Glimåkra Möbelaffär Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Glimåkra Möbelaffär Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall idka handel med möbler samt driva därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för Glimåkra Möbelaffär Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Glimåkra Möbelaffär Aktiebolag och det är följande personer, Richter Nilsson, Torsten som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Astrid Inga-Britt som är född 1928 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Erik som är född 1924 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Myrbrant, Per Ante som är född 1941 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionspoolen Bert Sandström AB som är född och har titeln Revisor.REKOREV Per-Ante Myrbrant som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Glimåkra Möbelaffär Aktiebolag är 556069-3615.